Selecteer een pagina

Onze merken

Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Wij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

 

Revlon

Revlon is al sinds 1932 een trendsetter in de beautywereld. Zo was Revlon de eerste op de markt met ammoniakvrije haarkleuring. 

Overige merken

 

Keratherapy

Een keratine behandeling door middel van keratherapy is een intensief, conditionerende behandeling, die het haar gezonder, zachter, glanzender en makkelijker handelbaar maakt. Het is belangrijk te beseffen, dat een keratine behandeling géén relaxer is, het haar wordt dus niet stijl.

Olaplex

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is.

Beauty Pillow

Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen! Onze kussenslopen zijn een weldaad voor huid en haar. In maart 2013 vond de introductie plaats op de Beauty Trade Beurs in Utrecht onder het motto “Beauty Pillow, omdat jij deze luxe verdient!”.

Mrs. Highbrow

Mrs. Highbrow is een Nederlands merk dat ervoor zorgt dat iedereen de straat op kan met mooi gevormde, eye-catching wenkbrauwen. Mrs. Highbrow houdt zich bezig met het creëren van de perfecte wenkbrauw voor ieder gezicht.

Great Lengths

Wanneer u kiest voor hairextensions van Great Lengths, kiest u voor hairextensions die de meeste bekende Nederlanders ook dragen. Door de superieure kwaliteit van de hairextensions en de haarschubben, blijft het eigen haar gezond en beschadigd het eigen haar niet door de extensions.